päivitetty 15.12.2020

Toimisto

SAHK:n toimisto ylläpitää rekisteriä tarkastetuista museoajoneuvoista ja arkistoi ajoneuvojen historiatietoja. Toimistosta voit tilata kadonneen museoajoneuvolausunnon tilalle alkuperäistä vastaavan kopion. Toimisto ei kuitenkaan välitä museoajoneuvotarkastuksia, eikä anna teknistä neuvontaa. Näissä asioissa palvelevat alueelliset ma-tarkastajat, joiden yhteystiedot ovat museoajoneuvosivuilla. Toimistolta saat myös apua käytöstä poistettujen ajoneuvojen rekisteröintitietojen selvittämiseksi vanhoista kantakorteista vuosilta 1922–1965.

Toimimme yhteistyössä kotimaisten ja ulkomaisten harrastejärjestöjen kanssa sekä alan viranomaisten ja muiden alaan liittyvien yritysten ja organisaatioiden kanssa. Pidämme yllä SAHK:n nettisivuja ja tapahtumakalenteria, josta voit löytää tietoja alan tapahtumista.

Toimiston puoleen voit myös kääntyä Automobiili-lehden tilauksiin liittyvissä asioissa. Kuitenkin jäsenkerhoihin kuuluvien osoitteenmuutokset hoitaa oman jäsenyhdistyksen rekisterinhoitaja. Toimistolta voit myös tilata muuta harrastukseemme liittyvää materiaalia, kuten esim. kirjoja ja dvd-levyjä ym.